Eylül 05, 2010, 07:01:28 ÖS

Gönderen Konu: Murat Korkmaz - Vatan Sana Canım Feda klip online  (Okunma sayısı 199 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Admin

• Site Yöneticisi
  • Özel Üye
  • *
  • Kürşat Türk Seni Her Yerde Düzer..
    • WwW.DehsetCrew.Net
Murat Korkmaz - Vatan Sana Canım Feda klip online
« : Mayıs 02, 2010, 02:31:28 ÖS »

Aslinda sitemizi daha güzel duygularla acmak istiyorduk ancak yasanan son terör saldirilari malesef hepimizi derinden üzmüstür.
Ne tesadüftür ki sitemizi de bu konu ile alakali bir klip ile acmak istiyorduk..

Murat Korkmaz’in uzun zamandir üstünde calistigi son albümünden “vatan sana canim feda” adli sarkiyi sizlere sunuyoruz.

Murat Korkmaz bu sarkiyi kaydedeli yaklasik 6-7 aylik bir süre geride kaldi ancak malesef bu konular hic gündemimizden düsmüyor.

Bize de sadece sormak kaliyor, ne zaman bitecek bu anlamsiz kavga, ne zaman sona erecek bu ailelerin acisi…

GCB bünyesinin kurucularindan olan IsyMan tarafindan yapilan klip albümün en dikkat cekici parcalarindan biri.
Şarkıdaki en önemli nokta ise sözlerde geçen isimlerin ve klipde varolan resimlerin gerçek olaylardan olması. Albüm hakkinda bilgi vermek gerekirse su an son asamasina gelindi. Yaklasik 15-18 parca arasinda olmasi planlaniyor.

Parcalarin hemen hemen hepsi kaydedildi. Ufak tefek mix islemleri ve kapak tasarimi yapildiktan sonra kisa süre icinde yayinlanacaktir.

Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyin.

not: Sehit düsen askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine bassagligi ve sabir diliyoruz

Linkleri Görebilmek İçin. Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.dailymotion.com/video/xd6qmg_murat-korkmaz-vatan-sana-canym-feda_music

« Son Düzenleme: Mayıs 04, 2010, 02:57:58 ÖS Gönderen: Admin »
Orada Olduğunuzu Biliyorum. Sizi Hissedebiliyorum. Korktuğunuzu Biliyorum. Bizden Korkuyorsunuz. Değişimden Korkuyorsunuz.

Çevrimdışı CyPain

• Süper Moderatör
  • Tecrübeli Üye
Ynt: Murat Korkmaz - Vatan Sana Canım Feda klip online
« Yanıtla #1 : Mayıs 03, 2010, 06:46:29 ÖÖ »
Klip çok güzel ama murat abinin uzun saçının yakışmadığını düşünüyorum .

Çevrimdışı erdal_55_1905

• Gelişmiş Üye
  • **
« Yanıtla #2 : Mayıs 03, 2010, 07:34:35 ÖÖ »
evt katılıyorum.. asker traşı bide sakalsız olsaydı bi asker gibi olsaydı dahada güzel olurdu....

Çevrimdışı EceL CrueL

• Site Yöneticisi
  • Özel Üye
  • *
  • ---BoZuLaN DüZeN---
    • WwW.DehsetCrew.Net
« Yanıtla #3 : Mayıs 03, 2010, 01:18:23 ÖS »
emeğine ağzına sağlık murat abi. başarıl bir klip.. insan olan anlar sözlerden video'lardan...
EYY İNSAN !!.ADINI TAŞIYAN VARLIK.!!
KENDİNE GEL..!!UYAN GAFLETTEN ARTIK..!!..

EceL(ANKA)

Çevrimdışı maviSh

• Süper Moderatör
  • Özel Üye
« Yanıtla #4 : Mayıs 04, 2010, 01:53:05 ÖS »
ben izLeyemiyorum eminim güzel kliptir.
Sahiplenmeyeceksen Rahatsızda Etmeyeceksin , Ya Var Olacaksın Ya da Kaybolacaksın..

Çevrimdışı Admin

• Site Yöneticisi
  • Özel Üye
  • *
    • WwW.DehsetCrew.Net
« Yanıtla #5 : Mayıs 04, 2010, 01:04:36 ÖS »
Hıım Video Youtube da Sende Galiba Youtube Yok Sema.Ama Biraz Beklersen Baska Bir Yere Upload Edim.
Orada Olduğunuzu Biliyorum. Sizi Hissedebiliyorum. Korktuğunuzu Biliyorum. Bizden Korkuyorsunuz. Değişimden Korkuyorsunuz.

Çevrimdışı Admin

• Site Yöneticisi
  • Özel Üye
  • *
    • WwW.DehsetCrew.Net
« Yanıtla #6 : Mayıs 04, 2010, 02:57:38 ÖS »
Buyrun Arkadaşlar Herkes Buradan İzleyebilirler.

http://www.dailymotion.com/video/xd6qmg_murat-korkmaz-vatan-sana-canym-feda_music

Çevrimdışı maviSh

• Süper Moderatör
  • Özel Üye
« Yanıtla #7 : Mayıs 05, 2010, 11:20:50 ÖÖ »
evet bende youtube yok giremiyorum hala.
kLip güzeL eLine sağLık izLedim.
Sahiplenmeyeceksen Rahatsızda Etmeyeceksin , Ya Var Olacaksın Ya da Kaybolacaksın..

Çevrimdışı casus64100

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #8 : Ağustos 01, 2010, 12:32:14 ÖS »
Selam Ben Sercan Abi Uşaklıyım Helal olsun abim sana ya Gerçekten ABİ Seni Örnek alarak çıkıcam Uşak da sahneye
Abim Senin Parçalarından çok şey Ögrendim.Bana Drüstlüğü Gösterdin Yıkılmamayı Ayak da Durmayı Parçlarınla Kendimi Buldum abi.... Kim Doğru Kimin Yanlış Oldunu Gösterdin Ve Abi Seni Canı Gönülden Kutluyorum abi ...Parçalarınla Nasıl Biri oldunu Ögrendim ve de abi inşlh bu mesajımı Görürsün abi gerçekten nediyem :S kelime bulamıyorum ya  :S sana abi gerçekten çok saol senin sayende ögrendim sayılır rap ' i abi eğer bu mesajı görürde okursan eğer MsN:H******@hotmail.de Eklersen Sevinirim abi ;)

NOT: MSN VERMEK YASAKTIR ADMİN.
« Son Düzenleme: Ağustos 12, 2010, 12:42:47 ÖÖ Gönderen: EceL CrueL »

Çevrimdışı CyPain

• Süper Moderatör
  • Tecrübeli Üye
« Yanıtla #9 : Ağustos 11, 2010, 02:20:56 ÖÖ »
Selam Ben Sercan Abi Uşaklıyım Helal olsun abim sana ya Gerçekten ABİ Seni Örnek alarak çıkıcam Uşak da sahneye
Abim Senin Parçalarından çok şey Ögrendim.Bana Drüstlüğü Gösterdin Yıkılmamayı Ayak da Durmayı Parçlarınla Kendimi Buldum abi.... Kim Doğru Kimin Yanlış Oldunu Gösterdin Ve Abi Seni Canı Gönülden Kutluyorum abi ...Parçalarınla Nasıl Biri oldunu Ögrendim ve de abi inşlh bu mesajımı Görürsün abi gerçekten nediyem :S kelime bulamıyorum ya  :S sana abi gerçekten çok saol senin sayende ögrendim sayılır rap ' i abi eğer bu mesajı görürde okursan eğer MsN:H******@hotmail.de Eklersen Sevinirim abi ;)

Murat Korkmaz'la irtibata geçmek için tek yol Linkleri Görebilmek İçin. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Ağustos 12, 2010, 12:42:19 ÖÖ Gönderen: EceL CrueL »